Клиника: 0876 738 848 Магазин: 0700 11 492 Клиника: от понеделник до петък: 09:00 - 18:30
събота: 09:00 - 15:00
Онлайн магазин: от понеделник до петък: 09:00 - 16:30
Списък с любими 0
Назад до Началната страница

Worlds Best Cat Litter

Изработена от пълнозърнеста царевица, отглеждана от ферми в Средния Запад на САЩ, World's Best Cat Litter е единствената марка, която предлага натурални формули, които използват дълготрайната сила на царевицата, за да помогнат на собствениците на котки да поддържат по-чиста тоалетна с по-малко отпадъци.

Изработена от естествено абсорбираща царевица, World's Best Cat Litter елиминира миризмите, бързо слепва, лека е, 99% без прах и безопасна за домашните любимци, хората и планетата.

  • World's Best Cat Litter® предлага разнообразна гама от естествени формули за котешки тоалети, всички внимателно изработени от супер-абсорбираща пълнозърнеста царевица.
  • За домакинства с множество котки или котешки другари, изправени пред предизвикателства с кутии за отпадъци, World's Best Cat Litter® има специализирани решения, съобразени с техните уникални нужди.
  • Високо ценена от собствениците на котки, тази котешка тоалетна се слави със своята забележителна способност за слепване на бучка и ангажимента си да бъде практически без прах.
  • World's Best Cat Litter® се гордее със своята отдаденост да използва само най-висококачествени съставки, осигурявайки постоянно изключителна ефективност и удовлетворение сред взискателните собственици на котки.
Филтри
6 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

Какво отличава World's Best Cat Litter?

Когато става въпрос за избор на най-добрата котешка тоалетна за вашия космат спътник, важно е да вземете предвид какво отличава една марка от останалите. В света на котешките тоалетни едно име се откроява – World’s Best Cat Litter®. В това изчерпателно ръководство ще проучим какво прави тази марка изключителна и защо тя трябва да бъде вашият най-добър избор за нуждите на котката на вашия котешки приятел.

Обещанието за качество в котешката тоалетна

Какво прави една тоалетна качествена? Собствениците на котки знаят много добре - контрол на неприятните миризми, бързото и здраво слепване на бучка и лесното отстраняване на отпадъците.

Дълготрайни слепващи се бучки

World’s Best Cat Litter® се гордее с осигуряването на дълготрайни слепващи се тоалети, които улесняват живота както на котките, така и на техните собственици. Тези постелки са проектирани да се събират ефективно, което прави загребването лесно и гарантира, че използвате по-малко отпадъци като цяло.

Ефективно премахване на миризмите

Един от ключовите аспекти на всяка котешка тоалетна е контролът на миризмите. World’s Best Cat Litter® се отличава в този отдел. Техните постелки са формулирани да премахват миризмите, оставяйки дома ви да мирише на свежест и чистота. Кажете сбогом на неприятните миризми в кутията за отпадъци.

По-лесно почистване за собствениците на котки

Собствениците на котки знаят, че работата с кутиите за отпадъци може да бъде скучна работа. С World’s Best Cat Litter® можете да опростите почистването. Слепващото действие на постелката улеснява изгребването на отпадъците, оставяйки останалата постеля чиста и свежа.

Да поддържаме щастливи както котките, така и хората

Щастливите котки и щастливите собственици вървят ръка за ръка. World’s Best Cat Litter® гарантира, че вашата котка се радва на удобна и чиста тоалетна, което води до доволен домашен любимец. Едновременно с това намалява досадата по поддръжката на кутията за отпадъци, което прави притежанието на котка по-приятно изживяване за вас.

Здраве за котките, здраве за планетата

World's Best Cat Litter залага на решение, което е от полза за всички - собствениците на котки, техните космати любимци и не по-малко важно - нашата планета.

Натурална, пълнозърнеста царевица

World’s Best Cat Litter се ангажира да използва натурална, пълнозърнеста царевица като основна съставка в котешката тоалетна. Разгледайте предимствата на този екологичен и безопасен за домашни любимци подход към постелката за котешката тоалетна.

Безопасност за домашни любимци, хора и планетата

Безопасността е основен приоритет, когато става въпрос за котешка тоалетна. Открийте как World’s Best Cat Litter® гарантира безопасността на вашите домашни любимци, вашето семейство и околната среда, като изберете правилните материали и процеси.

Отговорен избор за по-чиста околна среда

В епоха, в която отговорността към околната среда е от значение, World’s Best Cat Litter® се откроява, като предоставя екологичен избор. Научете как вашият избор на отпадъци може да допринесе за по-чиста и по-устойчива планета.

Технологията зад котешката тоалетна World's Best Cat Litter

Ненадминатото качество на Най-добрата котешка тоалетна в света идва въз основа на патентованата технология. Нека надникнем в нея.

Патентован процес за супер-абсорбиращи гранули

World’s Best Cat Litter® използва патентован процес за създаване на супер-абсорбиращи гранули, които подобряват ефективността на техните постелки. Потопете се в технологията, която отличава тази марка.

Улавяне на миризми дълбоко в постелката за котешка тоалетна

Ефективен контрол на миризмите се постига чрез улавяне на миризми дълбоко в постелята. Разгледайте как протича този процес и защо е от решаващо значение за приятната жизнена среда.

Образуване на плътни здрави бучки при контакт

Слепването е от съществено значение за лесното почистване. Научете как формулите на World’s Best Cat Litter® образуват плътни бучки при контакт, което прави поддръжката на кутията за отпадъци безпроблемна.

По-малко отпадъци, повече ползи

Използването на най-добрата котешка тоалетна в света® означава да използвате по-малко тоалетна, докато се наслаждавате на повече предимства. Открийте как технологията на тази марка ви позволява да се възползвате максимално от всяка торба котешка тоалетна.

 

Отзиви

Виж всички
МН Марина Нянчева
Бърза доставка и качеството е на ниво
DrAntonov.bg

Благодарим за добрите думи! Поздрави от целия екип!

Worlds Best Cat Litter 12.7 кг - натурал, Брой
Worlds Best Cat Litter 12.7 кг - натурал, Брой Закупен
Страхотен пълнеж за тоалетна,поема много добре миризмата,не се залепва по лапите
Wanpy - премиум лакомство за котка, риба тон и скариди, 1 x 14 г
Закупен
ЕИ Евгения Иванова

Обслужването е изключително бързо, отговорно и с внимание към клиента!

DrAntonov.bg Admin | Ралица

Благодарим Ви за топлите думи! Очакваме с нетърпение да Ви обслужим отново в близко бъдеще! Поздрави от целия екип!

Мултивитамини Beaphar TOP 10, 180 бр
Закупен
Wanpy - премиум лакомство за котка, риба тон и скариди, 1 x 14 г
Закупен
World's Best Cat Litter Multiple cat 12.7 кг, Брой
Закупен
ЕИ Евгения Иванова
Обслужването е чудесно и бързо,без забележки!
Дентална пудра за кучета и котки Beaphar
Закупен
Сух шампоан спрей за кучета и котки Beaphar BIO Dry Shampoo Spray, 200 мл
Закупен
WISE CAT пауч за котки парченца пиле в сос 24х100 г
Закупен
Chicopee Holistic - суха храна за израснали кучета, монопротеин - месо от щраус; без зърно, мека гранула, 2 х 100 г, Брой
Закупен
Wanpy - премиум лакомство за котка, риба тон и скариди, 1 x 14 г
Закупен
+ 2 още
loading...