Клиника: 0876 738 848 Магазин: 0700 11 492 Клиника: от понеделник до петък: 09:00 - 18:30
събота: 09:00 - 15:00
Онлайн магазин: от понеделник до петък: 09:00 - 16:30
Списък с любими 0
Назад до Съдове за котешка тоалетна

Закрити котешки тоалетни

Добре дошли в нашата категория закрити или затворени котешки тоалетни! Тези иновативни и удобни продукти предлагат лично и уютно пространство за нуждите на котките в тоалетната. Проектирани да задържат бъркотията и миризмите, затворените тоалетни осигуряват чиста и приятна среда както за вас, така и за вашата котка.

Разгледайте нашата гама от висококачествени продукти, включително различни размери, цветове и стилове, които да отговарят на предпочитанията на вашия домашен любимец. Осигурете идеалното решение за проблемите на котешката тоалетна и накарайте вашите космати приятели да се чувстват спокойни по време на основните си ежедневни дейности. Пазарувайте сега в зоомагазин Д-р Антонов за най-добрите налични затворени котешки тоалетни!

Филтри
17 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

Закрити котешки тоалетни, известни също като затворени, са вид тоалетни, предназначени да осигурят на котките по-лично и ограничено пространство за техните нужди. Тези съдове за котешка тоалетна обикновено се състоят от основа и подвижен капак, създавайки уютна и уединена среда за вашия котешки приятел.

Ето някои основни характеристики и предимства на закритите котешки тоалетни

Уединение: Котките са естествено склонни да търсят тихи и скрити места за облекчаване на техните нужди. Затворените тоалетни предлагат усещане за уединение, което може да помогне за намаляване на стреса и безпокойството на вашата котка.

Контрол на миризмите: Затвореният дизайн помага за задържането на миризми по-ефективно от отворените кутии за отпадъци. Това е особено полезно, ако живеете в малко пространство или няколко котки споделят една и съща зона.

По-малко разпиляване на тоалетната: Капакът помага да се предотврати изхвърлянето на отпадъци извън съда, като помага да поддържате дома си по-чист и подреден.

Естетика: Покритите кутии за отпадъци се предлагат в различни стилове и дизайни, което ви позволява да изберете такъв, който допълва вашия домашен декор.

Намалено разнасяне по лапите: Закритата тоалетна може да помогне за минимизиране на разнасянето на боклука около къщата, тъй като котките обикновено излизат от кутията през отвор, вместо да стъпват директно на пода.

Контрол на температурата: В по-студена среда, покривалото може да осигури по-топло и по-затворено пространство за вашата котка.

Лесно почистване: Повечето закрити тоалетни имат подвижна горна част, което улеснява загребването и почистването. Някои модели имат и врати с панти или капаци за лесен достъп.

Привикват ли котките лесно към закритата котешка тоалетна?

Докато закритите котешки тоалетни предлагат няколко предимства, важно е да вземете предвид предпочитанията на вашата котка. Някои котки може да се чувстват неудобно в затворени пространства или може да не харесват затвореното усещане на покрита кутия. Препоръчително е да наблюдавате поведението на вашата котка и да правите съответните корекции. Освен това затворените тоалетни трябва да се почистват редовно, за да се предотвратят миризми и да се поддържа здравословна среда за вашата котка.

Когато избирате затворена тоалетна потърсете такава, която е с подходящ размер за вашата котка, има добра вентилация и е лесна за почистване. Осигуряването на удобна и подходяща котешка тоалетна е от решаващо значение за осигуряване на благосъстоянието на вашата котка и последващото й приучаване към навици.

Отзиви

Виж всички
ТА Теодора Андреева
Изключително лесна за използване платформа, отнема няколко минути за поръчка, а доставките се осъществяват в рамките на 1 работен ден! Благодаря и за подаръците - кучетата и котките ми ги обожават!
Закрита котешка тоалетна Savic Robin Bulk с филтър, 54.5х39х39 см, Брой
Закупен
Л Любомира Димитрова
Бързо, приятно и коректно обслужване. Препоръчвам!
Hop In котешка тоалетна с вход отгоре - мока, Брой
Закупен
ЕХ Ерол Халил
Коректно професионално отношение и бърза доставка! Благодаря!
DrAntonov.bg Admin | Ралица

Искрено се радваме, че сте останали доволни от нашите услуги! Поздрави от целия екип!

Beta Pet Tofu Биоразградима соева котешка тоалетна 6 л, Активен въглен
Закупен
Wanpy - премиум лакомство за котка, риба тон и скариди, 1 x 14 г
Закупен
Hop In котешка тоалетна с вход отгоре - антрацит, Брой
Закупен
Torus 1 л, с филтър, червена, Брой
Закупен
Плик Hop In 6 бр. макс.58.5 х 39 х 39.5 см - подходящ за Hop In, Брой
Закупен
+ 1 още
loading...