Поръчки направени в онлайн магазина до 13:00 ч. в работни дни, се изпращат в същия ден.
Клиника: 0876 738 848 Магазин: 0700 11 492 Клиника: от понеделник до петък: 09:00 - 18:30
събота: 09:00 - 15:00
Онлайн магазин: от понеделник до петък: 09:00 - 16:30
Списък с любими 0
Назад до Суха гранулирана храна за кучета

Суха храна за кастрирани кучета

Сухата храна за кастрирани кучета е специално формулирана, за да отговори на специфичните им хранителни нужди.След кастрация кучетата имат по-ниски енергийни нужди, но повишен апетит, което често се случва да доведе до наднормено тегло.

Храните за кастрирани кучета съдържат намалено количество мазнини и увеличено количество фибри, за да подпомогнат контрола на теглото и да осигурят всички необходими хранителни вещества. Поради тези специфики често храните за кучета с наднормено тегло (Light) и тези за кастрирани, са една и съща рецепта.

В нашия онлайн магазин предлагаме разнообразие от висококачествени сухи храни за кастрирани кучета, осигурявайки експресна доставка и широка гама от премиум продукти. Повече информация можете да намерите в края на страницата.

Филтри
5 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

Трябва ли да храним със специализирана храна за кастрирани кучета?

Краткият отговор е "да" - сухата храна за кастрирани кучета е специално формулирана, за да подпомогне контрола на теглото и да осигури оптимално здраве за вашия домашен любимец.

След кастрация, кучетата имат склонност към напълняване поради понижените си енергийни нужди и повишения апетит. Този тип рецепти или формули храна за кучета съдържа намалено количество мазнини и увеличено количество фибри, за да подпомогне контрола на теглото.

Видове суха храна за кастрирани кучета

Обръщаме внимание, че често храните за кастрирани кучета просто са маркирани като такива за наднормено тегло (Light). Можете да изберете такава храна за вашето куче дори без да е изрично упоменато, че храната е за кастрирани.

  • За кучета от малки породи: Сухата храна за малки породи кучета обикновено съдържа по-малко калории и повече фибри, за да подпомогне контрола на теглото и да осигури пълноценно хранене. Малките породи кучета са по-склонни към стомашни проблеми.

  • За кучета от средни и големи породи: Формулирана за по-големи породи, тези формули също съдържат намалено количество калории и повече протеини, за да подпомогнат изграждането на мускули и поддържането на оптимално тегло.

  • Храни без зърно (Grain free): Подходящи за кучета с алергии или непоносимост към глутен.  

Предимства на сухата храна за кастрирани кучета

Контрол на теглото

Сухата храна за кастрирани кучета е специално формулирана за контрол на теглото. Намаленото количество калории и мазнини, комбинирано с увеличено количество фибри, спомага да се предотврати напълняването и да се поддържа оптимално тегло на вашето куче.

Подобрено храносмилане

Храната съдържа високо количество фибри и лесно усвоими протеини, които подпомагат храносмилането и осигуряват всички необходими хранителни вещества за поддържане на здравето на вашето куче.

Здраве за зъбите

Гранулите на сухата храна подпомагат механичното почистване на зъбите, намалявайки натрупването на зъбен камък и поддържайки здравето на устната кухина. Това важи принципно са всички сухи храни, тъй като гранулите действат като абразив по време на дъвченето.

Предимства на Онлайн зоомагазин Д-р Антонов

  • Широк асортимент от премиум продукти: Ние предлагаме разнообразие от висококачествени сухи храни за кастрирани кучета.
  • Експресна доставка: Бърза и надеждна доставка до вашия дом за максимално удобство. Повечето поръчки направени до 13ч в работен ден, се изпращат на същия такъв.
  • Отлично обслужване на клиентите: Нашият екип е винаги на разположение да отговори на вашите въпроси и да осигури вашето удовлетворение.

Отзиви

Виж всички
Т Татяна Петрова
здравeйте, доволна съм от доставените продукти, бързата доставка и цената на продуктите, които закупих! А най-доволно беше кучето ми, подаръците също постигнаха ефект! :) с пожелания за повече доволни клиенти
DrAntonov.bg Admin | Ралица

Искрено се радваме, че сте останали доволни от нашите услуги! Вашата обратна връзка е от изключително значение за нас. Поздрави от целия екип!

Chicopee Classic Nature Light, 2кг, Брой
Закупен
TropiClean Fresh Breath - Почистващ гел против зъбен камък и плака при кучета, без аромат, 59 мл, Брой
Закупен
anipro Real Meat - лакомство за куче бутчета с пилешко месо, опаковка 80 г, Брой
Закупен
Kudo Студено пресована храна за кучета - мостра 2 х 100 г, Брой
Закупен
РБ Радослава Бешировска
Благодаря за бързото и коректно обслужване.
DrAntonov.bg Admin | Ралица

Искрено се радваме, че сте останали доволни от нашите услуги! Поздрави от целия екип!

Chicopee Holistic - суха храна за израснали кучета, монопротеин - месо от щраус; без зърно, мека гранула, 2 х 100 г, Брой
Закупен
Chicopee Classic Nature Light, 15кг, Брой
Закупен
loading...