Поръчки направени в онлайн магазина до 13:00 ч. в работни дни, се изпращат в същия ден.
Назад до Препарати против кърлежи и бълхи

Nexgard

Nexgard е ново орално лечение (таблетка)

NexGard контролира бълхите и кърлежите за цял месец. Това е овкусено дъвчащо лекарство с вкус на говеждо месо, което кучетата обичат. Толкова лесно, просто и ефективно.

Nexgard съдържа нова мощна активна съставка Afoxolaner. Afoxolaner убива бълхи и кърлежи чрез селективно свързване към GABA-зависими и глутамат-зависими хлоридни канали в мембраните на нервните клетки на насекоми и акарини. Това означава, че атакува централната нервна система на бълхите и кърлежите, като ги изпраща в свръхвъзбуждане, което води до неконтролирана активност и смърт. Нервната система е различна при бозайниците, което е позволило на тази невероятна наука просто да атакува бълхите и кърлежите и да бъде безопасна за кучетата.

Този продукт е подложен на обширни тестове за ефикасност и безопасност. Ветеринарни клинични изпитвания, проведени по време на изпитванията и тестовете не показаха индикации за нежелани странични ефекти. Тестването също показа липса на натрупване след многократно дозиране. С доказателствата за наблюдавана безопасност и устойчива ефективност се стигна до заключението, че афоксоланер е удобен и безопасен ектопаразитицид, който се използва за кучета.

Ползите от Nexgard

Прилага се веднъж месечно - таблетката е мека и с вкус на говеждо месо, така че кучетата я харесват - създадена със соев протеин и вкус на задушено говеждо.
Убива бълхите бързо - започва да убива в рамките на 4 часа и убива всички бълхи, които кацнат върху кучето в рамките на 8 часа
Убива кърлежи – включително парализа
Можете да го давате със или без храна - можете да скриете дъвченето в храната, ако това е по-лесен начин да дозирате кучето си, ако е наистина придирчиво.
Nexgard може безопасно да се дава на всички породи кучета.

Кученцата могат да го приемат от 8-седмична възраст (но имайте предвид, че те също трябва да са над 2 кг).
Убива бълхите, преди да могат да снасят яйца, така че прекъсва цикъла.
С Nexgard вашето куче може да плува и да се къпе, тъй като не може да се отмие.
Без разхвърляни течности
Няма нужда да отделяте кучето след третиране от други домашни любимци или членове на семейството.
Може да се дава на кучета от всички възрасти.
Продукти с различна тежест за кучета с всякакви форми и размери.
Кърлежите не могат да се скрият - кърлежите често се намират във венците на кучета, около окото, вътре в ушите, дори в ануса. Топикалните продукти не винаги лекуват тези кърлежи.

Безопасен за употреба с други лекарства, включително антибиотици

Филтри
2 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → А
Подреди по:
На страница по:
loading...