Поръчки направени в онлайн магазина до 13:00 ч. в работни дни, се изпращат в същия ден.
Назад до Препарати против кърлежи и бълхи

Foresto каишка срещу бълхи и кърлежи

 

Филтри
2 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

Baeyer Foresto се счита за една от най-добрите каишки срещу паразити за кучета

Някои от често срещаните причини включват:

Дълготраен и ефикасен нашийник срещу паразити

Скорошно проучване разкри, че Foresto ефективно предпазва кучетата от ливадни кърлежи до осем месеца. Тази дълготрайност го прави най-добрата нашийник за кърлежи за кучета на пазара.

Нашийникът е напълно водоустойчив

Прегледите на Foresto показват, че много собственици на домашни любимци обичат тази каишка срещу бълхи, защото е устойчива на вода. Затова вашият четириног приятел може да го носи в дъжда и ваната.

Убива бълхи и кърлежи при контакт

Форесто убива кърлежи и бълхи при контакт, тъй като съдържа имидаклоприд. Този системен инсектицид действа като невротоксин за насекоми. Имидаклоприд е класифициран като неоникотиноид, което означава, че действа като въздейства върху ЦНС на насекомите.

Другата съставка във Форесто е Flumethrin, пиретроиден инсектицид, ефективен при контрол на кърлежи и паразитни насекоми.

Поради тези причини каишка срещу бълхи Форесто гарантира, че вашият космат приятел няма да страда от ухапвания от паразити. От своя страна това намалява шансовете за предаване на болести и кожни проблеми.

Други качества на Foresto противопаразитна каишка

Нашийникът срещу бълхи Форесто също разполага с три рефлекторни ивици. Това е чудесен начин да си гарантирате, че шофьорите виждат  вашия домашен любимец, когато се скита наоколо, особено през най-тъмните часове.

Foresto не е мазен и е без мирис

Рецензиите на Форесто показват, че това е популярната каишка срещу бълхи за кучета поради своите свойства да не мирише и да не е мазен. По този начин можете да защитите вашия домашен любимец без да се притеснявате, че ще изцапате ръцете си с мазнина и мръсотия. И тъй като Foresto Cat Collar без мирис, няма да ви се налага да се справяте с неприятна миризма.

Безопасен ли е нашийника Foresto за кучетата, котките и хората?

Ако се чудите дали Форесто е в безопасен, отговорът е да. По време на нашето проучване забелязахме изобилие от положителни отзиви на Foresto за този продукт. Много собственици на домашни любимци използват този нашийник срещу бълхи, защото не е вреден за домашния им любимец и остава безопасен за децата да играят с техните космати приятели.

Съставките в нашийника срещу бълхи и кърлежи на Bayer Foresto – флуметрин и имидаклоприд – не са токсични за хората или домашните любимци. Те имат ниско ниво на токсичност. Въпреки това, те все още са ефективни при унищожаването на бълхи и кърлежи. Ветеринарните лекари използват тези две съставки, защото са безопасни и дават желаните резултати.

И ако се чудите дали Foresto е безопасен и за вашето малко куче, това е така. Има два вида каишки за бълхи и кърлежи на Bayer Foresto: за малки кучета и за големи кучета. Каишката Foresto за малки кучета има мека дозировка и е подходяща за кучета под 8 кг.

Въпреки това нашийникът Форесто за малки кучета няма да бъде ефективен, когато се прилага върху по-голямо куче. Използването на каишка, предназначена за големи кучета, може да изложи вашето малко кученце на риск от тежки клинични признаци на ЦНС.

Възможни странични ефекти на Foresto противопаразитна каишка

Докато използването на нашийници срещу бълхи за кучета не засяга повечето породи кучета, тези, които имат чувствителна кожа, могат да изпитат лека кожна реакция. Други редки нежелани реакции могат да включват:

• Умора

• Диария

• Повръщане

• Затруднено ходене

• Прекомерно слюноотделяне

Тъй като някои домашни любимци са по-чувствителни към пестициди, препоръчително е да посетите вашия ветеринарен лекар, ако забележите някой от тези признаци.

loading...