Поръчки направени в онлайн магазина до 13:00 ч. в работни дни, се изпращат в същия ден.
Назад до Началната страница

Противопаразитни

Въпреки че в България имаме климат, който не насърчава паразитите от домашни любимци толкова, колкото климата в южните страни, все още е от решаващо значение да предпазите котката и кучето си от паразити. Котките и кучетата в България могат да бъдат атакувани от дирофиларии, кърлежи и бълхи.

Често срещаните паразити открити в нашата държава, включват Giardia, кръгли червеи, анкилостоми, камшичести, тении, акари, Toxoplasma gondii и кокцидии. Докато излагането на дирофилариоза, бълхите и някои кърлежи са по-чести през лятото, други като кръгли червеи се срещат през цялата година.

Домашните любимци могат да разпространят някои от паразитите един на друг и на човешки членове на вашето семейство. Ако вашият домашен любимец взаимодейства с домашни любимци от друго домакинство, бъдете особено бдителни в рутината си за контрол на паразитите.

Попитайте вашия ветеринарен лекар за ваксините и най-подходящия контрол на паразитите за вашия домашен любимец. Говорете с вашия ветеринарен лекар поне веднъж годишно, ако вашият домашен любимец е здрав, и толкова често, колкото е необходимо, ако вашият домашен любимец е болен. Контролът на паразитите трябва да се прилага по график за поддръжка, препоръчан от вашия ветеринарен лекар.

Филтри
65 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:
loading...