Да поговорим за котките и миризмите през лятото

 

Миризмата на котешки отпадъци определено е неприятна. Собствениците на котки понякога свикват с нея, но за техните гости тя е осезаема. Но как да се справим с миризмите през лятото, когато те са  особено силни?

  1. Почиствайте и дезинфекцирайте периодично местата, където котките си почиват най-често. Холандската фирма Beaphar предлага спрей за дезинфекция и против миризми с активни почистващи бактерии, които остават и действат дълготрайно дори след забърсване на препарата. Те са ефективни и намаляват изпозлването на увреждащи природата химически агенти, освен това опаковките са от захарна тръстика, което означава че са напълно биоразградими и може да ги компостирате.
  2. Използвайте доказано ефективни против миризми котешки тоалетни. Името говори достатъчно за World’s Best Cat Litter – единствената  компания в света с патент върху технология за производство на котешка тоалетна от царевични зърна. Тя предлага  ненадминат контрол на миризмите, с който в рамките на няколко секунди абсорбира дори миризмата на амонячна вода. Освен това World’s Best Cat Litter е напълно биоразградима и може да се изхвърли в тоалетната или да се компостира.

Котките са чисти същества и се изискват съвсем малко грижи за поддръжане на дома при съжителство с тях. В помощ за тази грижа ние ви предлагаме качествени продукти, доказали се във времето, а за вас остава само удоволствието да имате мъркащ приятел.

Релевантни продукти:

Дата: 29 юли, 2021 г.