Клиника: 0876 738 848 Магазин: 0700 11 492 Клиника: от понеделник до петък: 09:00 - 18:30
събота: 09:00 - 15:00
Онлайн магазин: от понеделник до петък: 09:00 - 16:30
Списък с любими 0
Назад до Кучета

Външни и вътрешни паразити

Добре дошли в нашия информационен блог за външни и вътрешни паразити, засягащи кучетата. Във Ветеринарна клиника д-р Антонов вярваме, че обучението на собствениците на домашни любимци за често срещаните паразити е от решаващо значение за поддържане на доброто състояние на вашето куче.

Външните паразити, като бълхи, кърлежи и акари, могат не само да причинят дискомфорт, но и да предадат вредни заболявания на вашите любими домашни любимци. Научете ефективни методи за превенция и как да откривате ранни признаци на заразяване, за да предпазите вашия космат приятел.

Вътрешните паразити, включително кръгли червеи, анкилостоми и дирофилариози, представляват значителен риск за здравето на кучетата. Разбирането на жизнения цикъл на тези паразити е от съществено значение за прилагането на превантивни мерки и търсенето на бързо лечение, когато е необходимо.

Нашият екип от опитни ветеринарни лекари е тук, за да предостави ценна информация и експертни съвети за борбата с кучешките паразити. Заедно можем да гарантираме, че вашият четириног спътник води щастлив, здравословен живот, свободен от бремето на тези досадни нашественици. Очаквайте най-новите ни статии за профилактика от паразитите!

Филтри
1 статии
Дата ↓
Дата ↓Дата ↑Най-коментираниНай-четени
Подреди по:
На страница по:
loading...