Революция в ехографската диагностика за домашни любимци

Революцията в ехографската диагностика Vetus 7 Advanced е вече във ветеринарна клиника „д-р Антонов“! Специализирано високотехнологично решение от най-висок клас за диагностика с ултразвуково изображение.

Безценна е ползата за пациентите ни - вашите домашни любимци, тъй като те ще имат на свое разположение квалифициран лекар с верен инструмент в ръцете си при поставяне на експертна оценка и диагноза за успешно и бързо излекуване. 

 

Внедряваме в клиничната си практика нов, мощен, интелигентен инструмент оборудван с най-иновативните и високофункционални възможности за оптимална прецизност при сканиране на органи и системи.

Ехографът, Vetus 7 Advanced се отличава с авангардна технология, която позволява на по-ранен етап да се открият дори и най-малките и трудно забележими рискови находки, аномалии и патологии, които с друга техника може да бъдат пропуснати.

 

Той е производство на световния лидер и новатор в образната диагностика в света за медицинска техника Mindray, който притежава над 2200 собствени патента. Носител на редица престижни награди за технологични иновации, качество и дизайн.

Продуктите на компанията - Mindray са широко признати от международните пазари по целия свят, включително Съединените щати, Обединеното кралство, Германия, Франция, Италия, Испания и др.

 

Домашните любимци, като неразделна част от нашите семейства заслужават пълноправна високотехнологична здравна грижа.

Дата: 12 ян., 2022 г.