Противопаразитни каишки Beaphar – сигурно решение срещу бълхите

Бълхите и кърлежите в горещите месеци от годината са изключително активни. Те могат освен да донесат сериозен дискомфорт на нашите домашни любимци, но и да станат преносител на болести. Затова през лятото трябва да сме особено внимателни в обезпаразитяването на питомците ни.

Супер ефикасен начин за елиминиране на заплахата от подобни вредители е противопаразитната каишка на Beaphar. Можете да я намерите в два варианта – за кучета и за котки. Действа на основата на активното вещество Диазинон, което се разпространява по кожата на животното. При контакт с него паразитите умира.

Предимства на противопаразитните каишки на Beaphar:

  • Действат в продължение на 6 месеца;
  • Водоустойчиви са;
  • Активната съставка се отделя непрекъснато;
  • Активната съставка се разпространява по кожата и убива паразитите.

Препоръки за безопасност:

Противопаразитните каишки за кучета и котки на Beaphar трябва да се ползват внимателно. Предназначени са за животни над 6 месеца и предпазват от бълхи и кърлежи в продължение на 6 месеца.  При съхранение е важно да се пазят далече от деца и хранителни продукти. Контактът с кожата трябва да се сведе до минимум, а също не трябва да се позволява на животното да захапва нашийника.

Освен че защитават животните доста продължително време, противопаразитните нашийници на Beaphar са чудесен избор и по още една причина. Те са на супер изгодни цени:

Вземете ППК Beaphar за куче и ППК Beaphar за котка от нашия ЗООМАГАЗИН.

Дата: 19 юли, 2019 г.