Нов специалист във Ветеринарен център д-р Антонов

Представяме ви новия специалист в екипа на Ветеринарен център д-р Антоновд-р Спас Спасов, който започва работа при нас от 1 ноември. Той е млад, амбициозен и изключително обещаващ лекар, чиято голяма любов към домашните любимци го доведе при нас.

Образование

Средното си образование д-р Спасов завършва в Бяла Слатина през 2008 г. Учил е в гимназия „Васил Левски“ с хуманитарен профил. Следващият образователен етап го отвежда в Тракийския университет в гр. Стара Загора, където през 2014 г. завършва Ветеринарномедицинския факултет с магистърска степен. Освен това може да се похвали с цял куп допълнителни обучения и семинари, на които е бил:

  • Уъркшоп по клинична хематология през юни 2016 г.;
  • Уъркшоп по цитология през юни 2016 г.;
  • Семинар по биохимия и хематология през октомври 2016 г.;
  • Семинар на тема: Критични пациенти диференциални диагнози и хранене чрез сонда през февруари 2017 г.;
  • Уъркшоп по цитология през октомври 2017 г., Конгрес по дерматология през октомври 2017 г.;
  • Курсове по дерматология през 2017, 2018, 2019 г. към The European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS).

Професионален опит

Професионалната кариера на д-р Спасов започва през юли 2014 г., когато става част от екипа на Обединена Ветеринарна Клиника, гр. Варна. Там работи с пациенти от вътрешни заразни и незаразни болести. Също така има възможност да се развива в областта на ветеринарната дерматология, образната диагностика, клиничната лаборатория и цитологията.

Мисия

Във Ветеринарен център д-р Антонов д-р Спасов ще получи възможността да разгърне потенциала си, затвърждавайки и разширявайки знанията и уменията си. Ние вярваме, че ще подхожда с внимание към всеки един пациент, защото мисията му е да помага. А най-добрата грижа за малките ни приятели предполага отдаденост и сърцатост. Нещо, в което сме сигурни, че д-р Спасов ще ви убеди.

Дата: 21 окт., 2019 г.