Увеличаваме броя на пациентите. Увеличаваме и броя на кабинетите.  

Ветеринарен Център „Д-р Антонов“ вече разполага с по-голямо пространство за извършване на  прегледи. Новият кабинет, който отвори врати в края на миналата седмица,  дава на пациентите по-голям брой часове за преглед и по-малко необходимо време за изчакване.

„Новият кабинет ни помага да се фокусираме още по-добре в специализираните ни насоки на работа, да отделим нашите дейности и да можем да предложим на по-голям брой пациенти достъп до качествена диагностика и лечение в специалности Офталмология и Дерматология.„ споделя Д-р Антонов.

Магазинната част също е реорганизирана, като в по-компактно пространство Ветеринарният Център продължава да предлага основни продукти за пациента в следните групи:  храни, лекарства, лакомства, противопаразитни и хигиенни препарати.

Екипът на Ветеринарен Център „Д-р Антонов“ призовава пациентите да изберат и приложат ранна защита от външни паразити, чийто сезонен пик предстои.

Следете съветите за защита от бълхи и кърлежи и пренасяните от тях болести,  в страницата ни във фб и инстаграм и или се снабдете с вашата любима форма на противопаразитна защита тук:

За куче https://drantonov.bg/shop/kucheta/preparati-protiv-karlezhi-i-balhi

За котка https://drantonov.bg/shop/kotki/protivoparazitni-sredstva

 

Дата: 09 март., 2021 г.