Лечение на катаракта или перде на окото при кучета и котки

Лечението на катаракта е ключово за опазване зрението на вашите най-добри приятели - кучета и котки

 

 

Погрижете се за зрението на Вашия домашен любимец сега!

 

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРЕГЛЕД
 

 

ЦЕНОРАЗПИС

 

Ако се притеснявате, че Вашият любимец страда от катаракта или "перде окото" обадете се за консултация и ние ще Ви изслушаме с внимание и ще Ви предложим точна диагностика и най-добър подход в лечението. 

Катаракта е заболяване, което представлява непрозрачност или неперфектност в лещата на окото. Без лечение, настъпилите в окото промени създават опасност  от трайна и пълна загуба на зрението. Често срещано заболяване при кучетата, катаракта се проявява аналогично и при котки, като и при по-дребни и екзотични домашни любимци.

Лечението на катаракта е ключово за опазване на зрението на нашите най-добри приятели. То изисква навременната консултация и намеса на ветеринар специалист по очни болести.  Д-р Антонов, ветеринар-офталмолог, приема грижата за очите като лична мисия, посвещавайки ѝ над 8 години в специализация и помагайки на своите четирикраки пациенти да възвърнат напълно своето зрение.

Основните съвети на Д-р Антонов за лечение на катаракта са:
•    Когато забележите проблем със зрението на Вашето куче, котка, или друг любимец, не губете време в отлагане и незабавно се обадете за консултация;
•    Консултирайте проблема със специалист  офталмолог, а не с общо практикуващ ветеринар;
•    Важно е да знаете, че слагането на капки в очите в случай на катаракта не представлява лечение, а временно облекчаване на симптомите, по време на което заболяването продължава да се развива и зрението се влошава;
•    Заболяването няма да изчезне само. Единственото възможно лечение е оперативното. То може да възстанови напълно зрението на вашия домашен любимец.

Обърнете се към д-р Антонов за точна диагноза, профилирано лечение и бързо възстановяване. Можете да разчитате на професионалист със специализиация по офталмология, усъвършенствал уменията си в Люксембург, Франция и Германия с участия в интензивни практични семинари по ветеринарна хирургия.

Ветеринарна клиника „Д-р Антонов“ разполага с високотехнологична и модерна медицинска апаратура от най-висок клас, даваща възможност за:

  • машинна смяна на леща;
  • използване на единствения във Варна операционен микроскоп за очна хирургия;
  • биомикроскоп за прецизен специализиран преглед на очи;
  • медицински кабинети, оборудвани според всички изисквания за извършване на съответните манипулации;
  • съвременна машина за инхалационна анестезия  с постоянен достъп на кислород;
  • инфузор  за прецизно и безопасно дозиране на венозни лекарства;
  • лабораторна база за извършване на предварителни лабораторни изследвания.

Не отлагайте грижата за зрението на Вашия любимец, свържете се с нас още сега на тел. 0876 738 848 

 

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Много добро професионално обслужване и внимателно отношение към всеки пациент. Препоръчвам Ветеринарен център Д-р Антонов. Всеки който държи на своя домашен любимец трябва да го посети. 🐱🐕🐩

Геновева Янкова

Професионално отношение във всяко естество. Чудесен подход към пациентите, комбинирано с отлично зараден зоомагазин. Препоръчвам на всеки, който има проблем с домашният си любимец да посети Ветеринарен център „Д-р Антонов“.

Стоян Бончев

Препоръчвам на всички Ветеринарен център д-р Антонов, защото там ще намерите, както професионално и любезно отношение, така и всичко за вашия домашен любимец! 🐈🐾🐕🐱🥩🐶🍖

Виолета Джукелова

Страшно сме благодарни на д-р Антонов.
Доста време търсехме варианти да излекуваме очичките на нашия Джаро, но се появи д-р Антонов и няма и за две седмици излекува нашия куч. Много внимателен и обяснява всичко ясно и разбираемо. Препоръчвам с две ръце!

Камелия Гергова

Внимателно, адекватно и отговорно отношение ! Препоръчвам!

Ралица Кръстева

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРЕГЛЕД

 

ЦЕНОРАЗПИС

 

Дата: 20 юни, 2021 г.