Храна за кучета Sense – тайната на доброто здраве

Искате лаещият ви приятел да бъде здрав, жизнен и щастлив?! Осигурете му тогава възможно най-доброто меню с прясно месо и полезни плодове, зеленчуци и билки. Един чудесен избор са хипоалергенните храни за кучета Sense, които са направени по специални рецепти, така че да отговорят на изискванията и на най-капризните четириноги.

Защо храна за кучета Sense е премиум предложение?

На първо място тя съдържа над 50% питателно прясно месо – нещо, което кучетата обожават. Висококачествен и лесно усвоим протеин в най-чиста форма. Натуралните съставките са това, което прави храна за кучета Sense различна. Всички рецепти помагат за укрепване на имунната система и предотвратяват алергии и храносмилателни проблеми.

Храна за кучета Sense

Без зърно и глутен

Продуктите за храна за кучета Sense са внимателно подбрани и така съчетани, че ароматните гранули да са лесни за храносмилане. Храна за кучета Sense не съдържа ГМО, глутен или зърно, което подпомага още повече храносмилането и предотвратява хранителна непоносимост. Всички съставки са с нисък алергенен капацитет и високо качество, което прави храна за кучета Sense идеална за чувствителни към менюто домашни любимци.

Без алергии

Хранителната алергия или свръхчувствителност при лаещите приятели е странична реакция към диетата. Такива могат да се отключат във всяка възраст независимо дали питомецът опитва тази храна за първи или пореден път в живота си. Около 30% от страдащите са по-млади от 12 месеца. Ето защо е толкова важно да избираме само най-качествените гранули и консерви като тези на храна за кучета Sense.

Опит, качество и иновации

Това са три от нещата, на които набляга фирмата Dibaq при производството на храните за  кучета Sense. Компанията е един от най-големите производители на храна за домашни любимци с над 60-годишен опит, което свидетелства за познанията им в областта на храненето, здравето и доброто състояние на животните. Стойността на марката храна за кучета Sense се доказва от изградената репутация на производителя, придобита през многото години последователна работа, качествена продукция и иновативен подход.

Храна за кучета Sense

Екип от специалисти

Но най-добрият резултат изисква нещо повече от качествени съставки. Затова при създаването на храна за кучета Sense фирмата Dibaq обединява уменията на хората и ресурсите на науката, за да получи иновативни висококачествени продукти. Експертите, които стоят зад храна за кучета Sense, са посветени на здравословното хранене на животните - то е тяхната най-голяма мисия.

Храна за кучета Sense

Дата: 05 ноем., 2019 г.