Ветеринарна клиника Варна д-р Антонов – всичко за домашния любимец на едно място

Ветеринарна клиника д-р Антонов – специализирана помощ за домашни любимци

Всичко, от което се нуждаете за отглеждането на вашия домашен любимец, вече е събрано на едно място. Това е ветеринарна клиника д-р Антонов, за която грижата за перфектното здравословно състояние на вашето животинче е мисия. А заедно с това д-р Антонов ви спестява време като предлага и огромно разнообразие от храни, козметични, противопаразитни и каквито още се сетите продукти за любимците.

Ветеринарна клиника д-р Антонов се грижи за комфорта и здравето на вашите четирикраки приятели със специално внимание и отношение. Ние вярваме, че те не са просто животни, а истински верни другари и като такива заслужават само и единствено най-доброто. Именно това се стараем да даваме на всеки един от пациентите, а също и на техните собственици.

Ветеринарна клиника д-р Антонов е специализирана в диагностиката и лечението на очни (офталмологични) заболявания при домашните любимци – кучета, котки, декоративни гризачи и всички останали. Тук обаче сме готови да помогнем при всеки един проблем, който притеснява вас и вашия любимец.

Къде?

Заповядайте в една от най-модерните ветеринарни клиники в гр. Варна, модерно оборудвана с всичко необходимо, така че малките ви приятели да получат специална грижа. Намираме се на удобно място, а как да ни намерите можете да разберете от нашите КОНТАКТИ.

Защо да изберете ветеринарна клиника д-р Антонов, гр. Варна?

Любовта и специалното отношение към животните няма начин да останат неоценени, но това не е единственото ни предимство. Във ветеринарна клиника д-р Антонов ви посреща отлично подготвен екип, който непрекъснато дообогатява знанията и опита си, следейки най-новите тенденции в областта на ветеринарната медицина.

Базата на ветеринарна клиника д-р Антонов, гр. Варна

На площ от 90 кв.м. във ветеринарна клиника Варна д-р Антонов са разположени манипулационна, хирургичен блок с отделение за следоперационна грижа и магазинна част с ветеринарна аптека. Използваме съвременни лекарствени продукти и методи за лечение. Освен това имаме готовност и обучен специалист, работил 6 години във ветеринарна клиника със спешен медицински център, който може да окаже спешна медицинска помощ при необходимост.

Оборудване на ветеринарна клиника д-р Антонов, гр. Варна

Работим със съвременна техническа апаратура, която гарантира още по-високо качество на обслужването. Във ветеринарна клиника Варна д-р Антонов имаме пълно оборудване за първичен преглед, за ехография и образна диагностика, апарат за инхалационна анестезия. Също така можем да извършваме венозни инфузии. Ветеринарна клиника Варна д-р Антонов разполага още със специализирано оборудване за офталмологични прегледи и медицински автоклав за стерилизиране на използваните инструменти.

Какви услуги предлага ветеринарна клиника Варна д-р Антонов?

Най-общо можем да разделим услугите, които ветеринарна клиника Варна д-р Антонов предлага, на три големи групи – профилактични прегледи, лабораторни изследвания и хирургични интервенции. Повече за тях можете да прочетете в раздела Услуги и цени по следните направления:

Лицето на ветеринарна клиника д-р Антонов, гр. Варна

Д-р Ивайло Антонов от ветеринарна клиника Варна д-р Антонов е специалист в диагностиката и лечението на офталмологични заболявания. Заедно с това обаче има интерес към коремната хирургия и вътрешните болести. Подробна информация за професионалната квалификация на д-р Ивайло Антонов можете да намерите в раздела За нас.

С какво ветеринарна клиника д-р Антонов е различна?

  • Ветеринарна клиника д-р Антонов е планирана и изградена специално с цел да е от полза на домашните любимци и техните стопани.
  • Във ветеринарна клиника д-р Антонов държим много на отношението към животните, така че можете да сте сигурни, че ще получите персонално внимание.
  • Екипът непрекъснато се старае да подобрява услугите си, така че да отговори на нарастващите изисквания на пациентите и техните собственици.

Приятелски кръг на ветеринарна клиника Варна д-р Антонов

Водени от любовта си към животните се стараем да бъдем полезни с всичко възможно. Ако обаче случаят на вашия домашен любимец е по-особен и изисква по-специфична помощ, ние можем да ви насочим към друг специалист с цел да бъдем максимално полезни.

Ветеринарна клиника Варна д-р Антонов поддържа добри отношения с колеги както във Варна, така и в цялата страна. В основата на нашата работа стои професионалната етика, така че можете да сте спокойни, че ще получите необходимата помощ.

Магазин и онлайн магазин към ветеринарна клиника д-р Антонов

В онлайн магазина на ветеринарна клиника д-р Антонов място намират водещи марки при производството на храна за домашни любимци като Genesis Pure Canada, Chicopee, Animonda, Piper, Hill’s, Sera и други.  Също така можете да зарадвате четириногия си приятел и с продуктите от иновативната сръбска студено пресована храна за кучета Kudo, която отскоро е на родния пазар.

В магазина на ветеринарна клиника Варна д-р Антонов ще откриете още топ брандове сред козметиката за животни, богата палитра от противопаразитни средства и разнообразие от аксесоари от световни производители, както и от българската марка МиаЗоо.

В аптеката към ветеринарна клиника Варна д-р Антонов ще намерите всичко необходимо за лечението на вашия домашен любимец. Работим с богата гама от съвременни продукти, предлагащи решение на здравословните проблеми на животните. Портфолиото на ветеринарна клиника Варна д-р Антонов включва ваксини, противопаразитни продукти, антибактериални, противовъзпалителни, дерматологични продукти, както и витамини и хранителни добавки. Във ветеринарна клиника Варна д-р Антонов се стремим да предлагаме иновативни и високоефективни продукти.

Мисия на ветеринарна клиника Варна д-р Антонов

Освен да се грижим за физическото здраве на своите пациенти, във ветеринарна клиника Варна д-р Антонов се стараем да бъдем от полза на собствениците на домашни любимци с полезна информация – в нашия Блог, както и във Facebook страницата на ветеринарна клиника Варна д-р Антонов. Мисията ни е да ви държим в течение с новостите във ветеринарната медицина и затова се стремим да бъдем иновативни и модерни като непрекъснато обогатяваме знанията си.

 

Защо да изберете ветеринарна клиника д-р Антонов, гр. Варна?

Какви услуги предлага ветеринарна клиника Варна д-р Антонов?

Магазин и онлайн магазин към ветеринарна клиника д-р Антонов

Мисия на ветеринарна клиника Варна д-р Антонов