Д-р Ивайло Антонов

Край на лутането сред ветеринарите във Варна

Търсите добър ветеринар във Варна и се чудите на кого да се спрете?! Достатъчно е само да прочетете коментарите на доволните ни клиенти в нашата Facebook страница и колебанията ви ще се изпарят.

С какво сме по-добри от останалите ветеринари във Варна?

Нашият най-голям ресурс като предимство пред всички ветеринари във Варна е екипът. В комбинация със страхотната база и оборудване вече картинката е съвсем пълна.

Представяме ви д-р Ивайло Антонов – млад, амбициозен и много способен ветеринарен лекар от Варна. Роден е през 1987 г в морската столица, а през 2012 г завършва ТрУ, гр. Стара Загора, със специалност “Ветеринарна медицина”. Целта му още тогава е да се нареди сред водещите ветеринари във Варна и затова от 2012 г до 2018 г трупа опит в Обединена ветеринарна клиника гр. Варна.

От октомври 2018 г д-р Ивайло Антонов работи в собствен ветеринарен център, където за по-малко от половин година се доказа като един от предпочитаните ветеринари във Варна. Той има засилен интерес в областта на офталмологията, коремна хирургия, вътрешни болести, но може да помогне на домашните ви любимци и при всички общи заболявания. А за да е още по-полезен на своите пациенти и да може да отговори на завишените им изисквания като към водещ ветеринар във Варна, д-р Антонов непрекъснато разширява познанията си. 

Как се става водещ ветеринар във Варна?

Както вече отбелязахме, д-р Антонов се доказва като водещ ветеринар във Варна много бързо. Затова често посещава различни форуми, свързани с ветеринарната медицина. Повече за неговата следдипломна квалификация можете да видите на страницата ни Новини.